• Gofield&Only werd opgericht in 2000 door ervaren commercieel-vastgoed specialisten. Allen deden hun ervaring op bij de Internationale kantoren Jones Lang LaSalle, Cushman&Wakefield en CBRE.

    Het kantoor heeft een vooraanstaande reputatie opgebouwd met de expansie van winkelketens van wereldformaat, maar is ook slagvaardig te werk gegaan met de afstoot en relocatie van bestaande winkels, de verhuur van complete winkelcentra en deed spraakmakende beleggingstransacties in winkels, kantoren en woningportefeuilles.

    Zowel retail-wereld als de kantorenmarkt is volop in beweging. Sterke internationalisatie, de combinatie van online en offline retailing, toenemende leegstand op mindere winkel locaties, omzet gerelateerde winkel-huurprijzen, een sterk veranderend gedrag van de consument en een overspannen kantorenmarkt. Allemaal essentiële factoren die een rol spelen bij beslissingen die genomen worden. Gofield&Only is actief in gesprek over al deze factoren met zoveel mogelijk huurders, eigenaren en ontwikkelaars. Dat vormt een visie; een nieuwe kijk op het gebruik van vastgoed, de waarde ervan en de wijze waarop afspraken tussen partijen worden gemaakt.